Új automatát adtak át Újkígyóson

2019. február 8. 07:07 | behir

A Békés Takarék Szövetkezet új ATM-et adott át Újkígyóson, a Gyulai úton.

Újkígyóson jelenleg két bankfiók működik, az egyik ezek közül a Békés Takarék Szövetkezet bankfiókja. A településközponttól távolabb eső Szent Imre telepen eddig nem volt ATM, korábban csak a város központjában volt pénzautomata - idézte fel az előzményeket a település polgármestere. Szebellédi Zoltán elmondta: a Szent Imre telepen lévő lakosság kérte, hogy Újkígyós azon részén is legyen lehetőség készpénz felvételére a bankfiók nyitvatartási idején túl is.

- A város vezetése indokoltnak tartotta a lakossági igényt, ezért már 2017 augusztusában felvettük a kapcsolatot az akkor átalakuló félben lévő Szarvas és Vidéke Körzeti Takarékszövetkezet vezetőjével. Majd miután létrejött a Békés Takarék Szövetkezet 2018 áprilisában újra megkerestük a bankcsoport elnök-ügyvezetőjét. A bankvezetés az önkormányzati vezetők véleményének alátámasztásával benyújtott lakossági igényt szakmailag indokoltnak tartotta, illetve a lehetőségét is megteremtette annak, hogy az automatát elhelyezzék a bankfiók épületében  - fogalmazott Szebellédi Zoltán.

A Békés Takarék Szövetkezet közleményében kiemelte: azért tartották fontosnak egy újabb ATM telepítését, mert amikor rohamléptekben változnak a pénzügyi szokások, akkor követniük kell a lakossági igényeket és meg kell teremteniük annak a lehetőségét, hogy az ügyfelek a nap 24 órájában, bármikor hozzájuthassanak a pénzükhöz.

 

További programok »

Gazdaság

Ahány megye, annyi költözési mutató

Érdekesen alakultak az országon belül a költözések tavaly, Budapest például meglepetést okozott – derül ki az ingatlan.com legfrissebb elemzéséből, amely a hivatalos demográfiai adatok alapján mutatja be az országon belüli vándorlások, költözések tavalyi mérlegét.
2019. október 19. 10:35
FEL