Túl a féltávon – olvasónk írása

285 kilométernél jár az idei megye futás.

A 3. Békés Megye Futás hatodik napján Okány-Vésztő-Szeghalom-Körösladány-Dévaványa útvonalon futott nagyszerű formában és egészségben Tóth László, Békéscsaba futónagykövete.

Reggel kilenckor Okányból folytatta útját, ami ezen a napon 49 kilométer volt. Egész nap borongós idő volt és néha heves szél fújt. Talán ezen a napon voltak eddig a legtöbben, számításaim szerint összesen 525 gyermek és felnőtt csatlakozott hozzánk. Egyre csak növekszik és növekszik ez a tábor. Szeretnék mindenkinek gratulálni! A megye futáson 285 kilométert futott eddig Tóth László. Köszönjük a településeknek a sok kedves szót, a frissítéseket és a finom ebédet!

A futás hírnöke szombaton érkezik vissza Békéscsabára, akkor már 518 kilométernél tart majd összesen. Ha te is részese szeretnél lenni ennek a páratlan és felemelő eseménynek, akkor itt regisztrálhatsz. Ezen a napon szintén velünk futott – már harmadjára – Lexi, a futó kutyus. Ő eddig 148 km-t tett meg. Szerintem futónagykövet szeretne lenni! Egy igazi angyal! Sosem fárad el, mint ahogy Tóth Laci sem!

Megyeri Ágnes

Megosztás:

Címke: ,