Továbbra is nyeretlen a csabai futsal csapat

Továbbra is nyeretlen az idei szezonban a Békéscsaba Wanted NB II-es futsal csapata. A viharsarki együttes hétvégi fordulóban a szegedi Szent Mihály Sport Egyesületet fogadta és szoros első félidő után sima vereséget szenvedett.

A csabai gárda a Kazinczy Ferenc Általános Iskolában fogadta dél-alföldi riválisát. A mérkőzés első félideje után még csak 2-1-re vezettek a vendégek, a második húsz percben már a szegediek akarata érvényesült, akik fölényes, 10-2-es győzelmet arattak.

– Több volt ebben a mai napban. Szerintem sok helyzetet kihagytunk nem egyszer egyedül vittük a kapusra, ha ezeket berúgjuk, talán jobb eredményünk születhetett volna. Egy év szünet után most tértünk vissza az NB II mezőnyében, és még van mit tanulnunk, de azon vagyunk, hogy ez az év jobban sikerüljön és felvegyük a ritmust – mondta el a Békéscsaba Wanted SE játékosa, Püski Annamária.

Örkényi Bianka két éve kezdett el kispályás labdarúgással foglalkozni. A fiatal játékos szerint ellenfeleik egyelőre jobb fizikai állapotban vannak és sokkal koncentráltabb játékra képesek.

– Nem voltunk ott annyira fejben sem. Az elején egész jól kezdtünk, akkor úgy voltunk vele, hogy örültünk a sikeres kezdésnek. Nem számítottunk arra, hogy ilyen vége lesz, de próbálunk ebből is építkezni – fejtette ki a Békéscsaba Wanted SE másik játékosa, Örkényi Bianka.

A békéscsabai klub jelenleg mintegy 40 játékost foglalkoztat. Domokos Andás, a csapat edzője szerint még nem rendelkeznek megfelelő rutinnal, így nincs könnyű dolguk az NB I-es múlttal is rendelkező ellenfelekkel szemben.

– A helyzetkihasználásunkon mindenképpen javítanunk kell, 15-25 helyzetünk is van ezeken a mérkőzéseken. Ha ezekből több gólt szereznénk, akkor szorosabbak lennének a mérkőzések. A téli átigazolási időszakban mi is szeretnék erősíteni – fogalmazott a csapat edzője, Domokos András.

A bajnokság jelenleg a felénél jár, a csabai együttes pedig továbbra is nyeretlen a küzdelemsorozatban. Domokos András gárdája szombaton a középcsapatnak számító Szolnok otthonában zárja az évet.

 

 

Megosztás:

Címke: , , , ,