Labdarúgás: Hatékonyabb volt az ETO a Kórház utcában

2018. március 18. 16:54 | Kovács Dávid

A Békéscsaba 1912 Előre  hazai pályán 3–1-re kikapott az ETO FC Győrtől a labdarúgó NB II 25. fordulójában.

A két csapat összecsapása volt az egyetlen, amit megrendeztek ebben a fordulóban, a többi mérkőzés a nagy havazás miatt elmaradt, ezeket április 25-én, szerdán pótolják be.

Az első találatra nem kellett sokat várni a 7. percben egy kiváló centerezést váltott gólra Daru Bence, ezzel a Győr szerezte meg a vezetést (0-1). Ezt követően mindössze két perc telt el, Zahorán harcolt ki büntetőt a csabaiaknak. A jogos tizenegyest Birtalan Botond bombázta a kapu közepébe (1–1). A mérkőzést ezt követően a hazaiak uralták, de hiába a nagy fölény a kapura lövéseket illetően, csak nem jött a fordítás. A hajrában pedig ez megbosszulta magát: a 83. percben Magasföldi József szabadrúgásból, húsz méterről csavart a bal felső sarokba (1-2). A lila-fehérek fellazultak, ezt pedig kihasználta a Győr, a 87. percben Beliczky Gergő is betalált, amivel eldöntötte az összecsapást (1-3).

A Békéscsaba így maradt 40 pontos, míg az ETO kettő egységre megközelítette legyőzött riválisát. Boér Gábor csapata egy hét múlva a Zalaegerszeg otthonában lép pályára.

A találkozó összefoglalóját hétfőn 20.20-tól a Kezdőkörben is láthatják, majd ezt követően, 21 órától teljes egészében is megmutatjuk a mérkőzést a 7.Tv-n!

 

 

 

További programok »

FEL