Töretlen siker – a Gyulai Várfürdő ismét dobogós Az Év Fürdője szavazáson

2018. november 8. 08:51 | Gyemendi Réka

Harmadik lett a Gyulai Várfürdő az év fürdője szavazáson. A 4. alkalommal megrendezett verseny közönségszavazása június 1-e és augusztus 31-e között zajlott. A szervezők célja az volt, hogy felhívják a figyelmet a magyarországi fürdőkre. 

 

 

A szavazás szervezői három kategóriában díjaztak:  Az Év Fürdője elnevezésű az országosan és nemzetközileg ismert fürdőket tartalmazta; Az Év Feltörekvő Fürdője címűben a regionális jelentőségű fürdők versenyeztek egymással; A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában pedig  a kisebb települések fürdőit díjazták.

Sánta Tibor, az Év Fürdője 2018 szavazás főszervezője elmondta: az eddigi 4 alkalom során a Gyulai Várfürdőnek mindig sikerült az első 3 hely valamelyikét megszereznie, így ebben a tekintetben az egyik legsikeresebb létesítmény a szavazásban.

Kun Miklós, a Gyulai Várfürdő ügyvezetője úgy fogalmazott: a díj egy fontos visszajelzés a vendégektől, akik ezek szerint elégedettek a személyzet munkájával, a tisztasággal, a renddel és a szolgáltatások minőségével. Az ügyvezető hozzátette: a tavalyihoz hasonlóan 2018-ban is erős szezont zártak, még a rossz időjárás és a Labdarúgó-világbajnokság ellenére is. Kiemelte: a várakozások alapján látogatóik száma idén meghaladja a 600 ezer főt.

További programok »

Gyula

Történelmi Íjász Világbajnokság Gyulán

Augusztus 14-e és 20-a között ismét Történelmi Íjász Világbajnokságot rendeznek Gyulán. A városba 21 országból 300 íjász érkezik több kontinensről, így ezalatt az egy hét alatt különféle nemzetek íjászaival lehet találkozni, akár népviseletben is.
2022. augusztus 2. 23:59
FEL