Több Békés megyei településen is történt baleset pénteken

2018. december 15. 10:52 | behir

Baleset Szarvason, Dombegyházon, Sarkadon, Újkígyóson és Békéscsabán.

Békés megyében december 14-én öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Szarvas külterületén, 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, árokba csúszott és felborult. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Újkígyóson, a Kossuth utcában, 10 óra 30 perc körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik súlyosan megsérült.

Dombegyházon a Tavasz utca és a Dél utca kereszteződésében, 11 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi nem adott elsőbbséget egy kerékpáros férfinak. Az ütközés után a férfi elesett és könnyebben megsérült.  

Sarkadon, a Gyulai úton, 13 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi elütött egy kerékpárját toló nőt, aki át akart menni a gyalogos-átkelőhelyen. A mentők a nőt súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Szabolcs utca és a Tinódi utca kereszteződésében, 21 óra 15 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki a járdán közlekedett. A nő elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

FEL