Öt balesetben négyen sérültek meg súlyosan

2017. december 2. 10:30 | behir

Békés megyében december 1-jén öt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésen, a Szélső utca és a Kőrösi Csoma Sándor utca kereszteződésében 6 óra 40 perckor összeütközött egy személyautó és egy kerékpáros. A balesetben a biciklis férfi súlyosan megsérült. Nem sokkal később, 7 óra 20 perckor Füzesgyarmaton, a Mátyás utca és a Kossuth utca kereszteződésében szintén személygépkocsi ütközött kerékpárossal. A kerékpáros nő súlyos sérülést szenvedett.

Sarkadon, a Deák Ferenc utca és az Anti út kereszteződésében 8 óra 50 perckor történt hasonló baleset. Egy kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak, így összeütköztek. A biciklis férfi elesett és könnyebb sérüléseket szenvedett.

Alig húsz perccel később Gyulán, a Pósteleki utca és a Cselebi utca kereszteződésében egy kerékpárral közlekedő nő ment neki egy álló személygépkocsinak. Az ütközés után a nő elesett és súlyosan megsérült.

Békéscsabán, a Szegfű utca és a Rózsa utca kereszteződésében 13 óra 45 perc körül egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget a neki balról érkező kerékpárosnak és elütötte. A biciklis nő elesett, a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

A balesetek körülményeit és a felelősség kérdését minden esetben az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

 

 

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

FEL