Tízezredik Csaba kártya - kerékpárral gazdagodott a tulajdonos - videóval

2017. július 26. 16:31 | Mikóczy Erika

Már tízezer békéscsabai váltotta ki a Csaba kártyát. A tízezredik kártyatulajdonost a Speedy Kerékpárüzletnél ajándékkal köszöntötték. A kedvezményekre jogosító kártyát tavaly indították útjára Békéscsabán. Szarvas Péter polgármester sikeresnek nevezte a kedvezményprogramot.

A szerencsés tízezredik kártyatulajdonos a 17 éves Berényi Luca lett, aki egy teljesen felszerelt Gepida túrakerékpárt kapott ajándékba a kedvezményprogramban résztvevő, békéscsabai kerékpárüzlettől.

A Csaba kártya programhoz eddig több mint 140 vállalkozó csatlakozott. A kártya többek között a békéscsabai Árpád Gyógy- és Strandfürdőben és a Csabai Kolbászfesztiválon is használható.

 

 

– Arra kérem a Csaba kártya tulajdonosokat, hogy kövessék a Csaba kártya facebook oldalát és weboldalát, a vállalkozóktól pedig azt kérem, hogy ismerjék fel a program előnyeit. Már tízezer kártyatulajdonos van, ez nagy szám. Ha a programban résztvevő cégek jól találják ki a kedvezményt, akkor ezzel lendíthetnek saját vállalkozásuk sikerén és eredményességén is – fogalmazott a polgármester.

A Csaba kártya ingyenes, 10 évre szól és a békéscsabai lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező nagykorú lakosoknak, valamint a 14. életévüket betöltött fiataloknak biztosít különböző kedvezményeket. Két helyszínen, a városházán, valamint a Csaba Center első emeletén található információs pultnál válthatják ki a békéscsabaiak.

FEL