Tisztújítás az Alföldvíznél: Újra bizalmat kapott dr. Csák Gyula

Az Alföldvíz Zrt. május 31-én tartotta éves rendes közgyűlését, amelyen a 2015. évi üzleti eredmények elfogadása mellett tisztújításra is sor került.

Az Alföldvíz Zrt. május 31-én tartotta éves rendes közgyűlését, amelyen a 2015. évi üzleti eredmények elfogadása mellett tisztújításra is sor került.

Az ország egyik legnagyobb víziközmű-szolgáltatója az Alföldvíz Zrt. kedden, Békéscsabán a Csabagyöngye Kulturális Központban tartotta meg rendes évi közgyűlését, amelyen a tulajdonos önkormányzatok küldöttei, illetve a magyar állam részéről a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. meghatalmazottja vett részt.

A közgyűlés tárgyalta a társaság 2015. évi üzleti tevékenységét, a gazdálkodásról készített könyvvizsgálói jelentést, valamint elfogadta az éves mérleget, az eredmény kimutatást, az adózott eredmény felhasználását és a 2016. évi üzleti tervet is.

A közgyűlés a 2016. június 1-től 2020. május 31-ig tartó időszakra megválasztotta a társaság igazgatóságának illetve felügyelő bizottságának tagjait. Az öttagú igazgatóságban az önkormányzatokat dr. Balázs István, Bánfi Ádám és Benkő Ferenc, a magyar államot pedig dr. Bada János képviseli. Az igazgatóság vezérigazgatói címet viselő tagja lett dr. Csák Gyula, aki a társaság alapszabálya szerint ezen időszakra vezérigazgatóként is megválasztásra került.

A hattagú felügyelőbizottság munkájában az önkormányzatok részéről Knyihár Krisztián, Gajda Mihály és Kővári Arnold, a magyar állam részéről Hajasné dr. Szentmiklósi Rita vesz részt. A hatályos jogszabályok alapján a felügyelőbizottságba két tagot a munkavállalók delegálnak. A dolgozókat a jövőben Bende Flóra és Erdei István képviseli.

Megosztás:

Címke: , ,