A vízszámlával mehet a vízpartra – itt az Alföldvíz nyereményjátéka

Izmos, sármos és környezettudatos! Ő Vizes Péter az Alföldvíz új „munkatársa”, akit pénteken, a Föld napján mutatott be a Dél-alföldi régió egyik legnagyobb vízszolgáltatója. 

Évente 20 millió köbméter vizet tisztít meg és juttat vissza természetbe az Alföldvíz. A társaság közel hatszázezer háztartás számára biztosítja az élethez nélkülözhetetlen elemet, nap mint nap. A közmű-szolgáltató a Föld napján indított nyereményjátékkal és új arculati elemekkel ösztönzi a felhasználókat a felelős, környezettudatos gondolkodásra.

Izmos, sármos és környezettudatos! Ő Vizes Péter az Alföldvíz új „munkatársa”, akit pénteken, a Föld napján mutatott be a Dél-alföldi régió egyik legnagyobb vízszolgáltatója. Dr. Csák Gyula vezérigazgató kifejtette, egy közel 500 milliárd forintos műszaki létesítményt tartanak fenn, hogy a víz tiszta és kényelmes formában eljuthasson a fogyasztóikhoz, valamint, hogy a szennyvíz tiszta és környezetbarát módon kerüljön vissza a természetbe. A nyereményjáték és az új arculat célja, hogy mind többen értékeljék Földünk egyik legfontosabb természeti elemének jelentőségét.

– Több mint 20 millió köbméter vizet juttatunk el 130 településre, majd pedig tisztítjuk meg és juttatjuk vissza ezeket a vizeket a természetbe. Mint a térség egyik legnagyobb környezeti gazdálkodója, ezt a feladatot csak jó együttműködésben tudjuk a fogyasztókkal elvégezni. Másrészről fontosnak érezzük azt is, hogy a környezettudatos gondolkodást eljuttassuk a fogyasztókhoz – hangsúlyozta dr. Csák Gyula vezérigazgató.

Az új arculati elemek kidolgozására egy fiatal, helybeli tervezőt kértek fel. A kialakításnál fontos szempont volt, hogy azt a szakmaiságot, megbízhatóságot és felelősséget, melyet a vállalat képvisel, közvetítse a fogyasztók felé.
– Igyekeztem egy átlagos embert létrehozni, de azért vannak különlegesebb tulajdonságai is, például zöld a szeme. Ezáltal is próbáltam utalni arra, hogy a zöld, a természettudatosság színe – árulta el Haránt Máté Ervin, az  új aculati elem tervezője.

A közmű-szektorban egyedülálló módon az Alföldvíz egy nyereményjátékot is hirdet felhasználói részére, amellyel egy szerencsés megnyerheti családja vízparti nyaralását. A háromfordulós játék kizárólag az interneten érhető el, a regisztráció után környezettudatos szemléletmóddal kapcsolatos kérdésekre kell helyesen válaszolni.

– A játékhoz egy adatot kérünk, még pedig azt a kilenc számjegyű felhasználási hely azonosítót, amit bármelyik általunk kapott számlán megtalálnak a felhasználók. Erre viszont nagyon érdemes odafigyelni, hogy jól üssük be ezt a számot, mert ha véletlenül a szomszédét ütjük be, akkor a szomszéd megy a Balatonra – részletezte Diós Zsolt az Alföldvíz pr munkatársa.
A játék május 16-áig tart, a nyertesek névsorát május 24-én a Nemzeti Parkok napján teszik közzé. Addig is egyre több helyen találkozhatunk majd a barátságos, kék overálos fiatalemberrel, hiszen Vizes Péter alakja már felkerült a céges autók oldalára is.

Megosztás:

Címke: , ,