Tetten érték a telephelyről tolvajló férfit

2018. november 28. 11:17 | behir

Telephelyről próbált lopni egy férfi Békéscsabán, nem adott vissza egy talált pénztárcát a tulajdonosának egy nő Vésztőn.

Békéscsabán, egy Orosházi úti telephelyről próbált lopni egy férfi november 27-én 20 óra 30 perc körül. A kerítésen át mászott be a területre, de tetten érték, ezért nem tudott elvinni semmit. A rendőrök előállították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság lopás vétség miatt büntetőeljárást indított ellene.

Elhagyta a pénztárcáját egy nő 2018. november 26-án, Vésztőn, az egyik üzletnél. A történtekről egy nappal később szólt egy rendőrnek. A boltban működő biztonsági kamera felvételének segítségével azonosították azt a nőt, aki megtalálta és felvette a pénztárcát. A 32 éves vésztői nő nem kereste a tárca tulajdonosát, nem próbálta meg visszajuttatni neki a talált dolgot, ezért a Szeghalmi Rendőrkapitányság eljárást indított ellene.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

A Mikulás vigyázott a békéscsabai biciklistákra

„Látni és látszani” címmel évek óta tart rendhagyó demonstrációt a Békéscsabai Városi Polgárőrség Egyesület és dr. Ferenczi Attila önkormányzati képviselő. A kezdeményezés célja a kerékpáros közlekedés biztonságának növelése.
2019. december 7. 12:55
FEL