Terefere Szente Bélával

2018. január 13. 15:56 | Szendi Rita

Az új esztendőben is folytatódik a Terefere programsorozat a Művész Kávéházban, ahol ezúttal Szente Bélával, a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatójával folyt a beszélgetés. Szente Béla ezer szállal kötődik a színházhoz, két mesejátékát is bemutattott a teátrum, a Rigócsőr király és a Kolozsvári bíró is hatalmas sikert aratott közönség körében.

Kadelka László, az est házigazdája elmondta: 2018-ban tovább bővítik a meghívottak listáját.

– Örömünkre szolgál, hogy ennyire népszerű a Terefere. Eddig csak kultúráról beszéltünk, de ennek része a sport is. Emiatt szeretnénk sportolókat, társintézmények igazgatóit, múzeumigazgatókat, edzőket, művészeket meginvitálni 2018-ban a Művész Kávéházba – árulta el a Terefere házigazdája.

Szente Béla a 2018-as tervekről, programokról beszélt.

– Tavaly közel 400 rendezvénynek adott otthont a Csabagyöngye és a hozzá tartozó közösségi házak. Az idei év is programokban gazdag lesz, eseménydúsnak ígérkezik. A farsangi időszakban jön Udvaros Dorottya, tavasszal egy nagyon előadással, a Shaolin színházzal készülünk, Békéscsabára érkezik majd Feke Pál és Szulák Andrea. Sok izgalmas programmal várjuk a látogatókat – fogalmazott a Csabagyöngye Kulturális Központ igazgatója.

Hozzátette: nagy öröm számára, hogy december köszönthették a Csabagyöngye egymilliomodik látogatóját.

 

 

További programok »

Kultúra

Békéscsaba is csatlakozott az Orgonák éjszakájához

Békéscsaba is csatlakozott az Orgonák éjszakája elnevezésű országos programsorozathoz. Az evangélikus nagytemplomban Alföldi Csaba adott hangversenyt, melynek első darabja Kovács Szilárd Intrada című műve az ország több mint 50 orgonáján egyszerre csendült fel.
2019. július 21. 12:03
FEL