Tájékoztató a csabai, József Attila utca és Deák utca közti új híd építéséről

2023. október 31. 16:46 | behir.hu

A „Modern Városok Program, Munkácsy Mihály örökségét ápoló és népszerűsítő fejlesztési projekt” keretében valósul meg a József Attila utca és Deák utca közti új híd építése és környezetének felújítása.

A munkákat végző Galéria Invest Kft. tájékoztatása szerint a régi híd bontásának előkészületeit október 15-én, vasárnap megkezdték, lezárták a hidat, azon megszűnt a közlekedés a lakosság számára. Lekerítették a felvonulási területet, elvégezték a tereprendezési munkákat, előkészítették a bontáshoz a munkaterületet, felállványozták a régi híd két oldalát.

A november 6-án kezdődő héten a kivitelező elvégzi a hídszerkezet teljes bontását, megkezdi a közművek kiváltását.

A november 13-i héten a cölöpözési munkák zajlanak majd, a kivitelező a lakók türelmét és megértését, mert a munka zajjal járhat.

Kérik továbbá az arra közlekedők türelmét, megértését, és hogy a kihelyezett közlekedési táblák jelzései szerint szíveskedjenek közlekedni.

A beruházási projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postai úton a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz. 1. emelet 4. sz. iroda címre küldhetők. (A levélben tett bejelentés esetén kérik, hogy ne maradjon el az értesítési cím pontos megjelölése.)

További programok »

FEL