Deák utcai híd: Készülnek az előregyártott elemek

2024. május 28. 08:22 | behir.hu

A „Modern Városok Program, Munkácsy Mihály örökségét ápoló és népszerűsítő fejlesztési projekt” keretében valósul meg a József Attila utca és Deák utca közti új híd építése és környezetének felújítása. A munkákat végző Galéria Invest Kft. az alábbi folyamatokról adott tájékoztatást. 

A hídszerkezeti munkák elkészültek. A hídszerkezet pontos méreteinek ismeretében folyamatban van a pillérburkolat és padka előregyártott finombeton elemeinek üzemi gyártása. A hídpillérek közötti acélszerkezetű korlát gyártása elindult.

Június elején megkezdődik a pályaszerkezeti oszlopoknak a finombeton elemekkel történő burkolása, majd ezt követően a padkaelemek elhelyezése következik. Befejező munkafázisként, a fentiek elkészültét követően, a híd szigetelése, térburkolása, valamint a közvilágítási és területrendezési munkák várhatóak.

A kivitelező az arra közlekedők türelmét és megértését kéri, valamint azt, hogy a kihelyezett közlekedési táblák jelzései szerint szíveskedjenek közlekedni.

A projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postai úton a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz. 1. emelet 4. sz. iroda címre küldhetők. (Levélben tett bejelentés esetén szíveskedjenek megjelüölni az értesítési címet.)

Galéria

További programok »

Önkormányzati hírek

Javaslatokat várnak arra, hogy ki kapjon Kiváló Szociális Munkáért kitüntetést

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése által adományozható „Kiváló Szociális Munkáért” kitüntetés javaslattételre. Az adományozás módját, feltételeit és a kitüntetés pontos leírását Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlésének a helyi kitüntetésekről szóló 7/2021. (III. 22.) önkormányzati rendelete szabályozza.
2024. június 13. 15:33
FEL