Forgalomkorlátozás lesz a csabai Árpád soron a hídgerendák beemelése miatt

2024. február 15. 11:15 | behir.hu

Újabb szakaszához érkezik a békéscsabai, Deák és József Attila utcai híd bővítése, felújítása. Február 21-én, szerdán beemelik a hídgerendákat, ezért az Árpád soron aznap forgalomkorlátozásra kell számítani. Az erről szóló tájékoztatót az alábbiakban olvashatják.

A „Modern Városok Program, Munkácsy Mihály örökségét ápoló és népszerűsítő fejlesztési projekt” keretében valósul meg a József Attila utca és Deák utca közti új híd építése és környezetének felújítása.

A munkákat végző Galéria Invest Kft. az alábbi folyamatokról tájékoztatta a lebonyolító szervezetet:

2024. február 21-én, szerdán a hídgerendákat beemelik. A daruzást végző vállalkozóval lefolytatott helyszíni egyeztetés alapján, az Árpád soron nem szükséges a teljeskörű lezárás, a közlekedést az előzetes forgalomtechnikai korlátozás mellett biztosítja a kivitelező. A szállító járművek ki- és beállásainak idejére kisebb (néhány perces) akadályoztatások lesznek.

A kivitelező arra közlekedők türelmét, megértését kéri, és azt, hogy a kihelyezett közlekedési táblák jelzéseit fokozottan figyeljék az arrajárók. 

A beruházási projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postai úton a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz. 1. emelet 4. sz. iroda címre küldhetők. (Kérik, hogy a levélben tett bejelentés esetén ne maradjon el az értesítési cím pontos megjelölése.)

További programok »

Önkormányzati hírek

Visszatekintő: Nagy Ferenc alpolgármester, képviselő, 10. vk. – Hajrá Békéscsaba

Öt évvel ezelőtt, 2019. október 13-án volt az előző önkormányzati választás, amikor arról döntöttünk, hogy a 2019–2024-es ciklusban kikre bízzuk a város vezetését. Most arra kértük a békéscsabai képviselő-testület tagjait, foglalják össze az ebben a ciklusban végzett önkormányzati munkájukat. Az alábbiakban Nagy Ferenc alpolgármester beszámolóját olvashatják.
2024. április 13. 15:16
FEL