Szpin Renáta is BRSE mezben a 2018-2019 szezonban

2018. május 31. 08:49 | behir.hu

Lépésről-lépésre alakul az 5-szörös magyar bajnok egyesület játékoskerete, a klubvezetés folyamatosan tárgyal a kiszemeltekkel, és számos esetben már csak a megállapodások aláírása van hátra.

Remek hír szimpatizánsoknak, hogy a csapat egyik legjobbja, számos röplabdás palánta példaképe, Szpin Renáta is a BRSE-t erősíti jövőre. A játékossal tavaly 2 szezonra szóló megállapodást kötött a klubmenedzsment, azzal a kitétellel, hogy a felek az első szezont követően tárgyalóasztalhoz ülnek és értekelik az idényt.

"Csipi" becenevű játékos hatalmas akaraterőről tanúbizonyságot téve épült fel a tél végén Nyíregyházán elszenvedett súlyos sérüléséből, hogy a bajnokság hajrájára újra remek teljesítménnyel segítse a BRSE-t a bajnoki címhez.

Az ötszörös bajnok, saját nevelésű válogatott liberó 2019. május 31-ig szóló szerződést írt alá.

 

 

További programok »

Itthon

Nem sikerült elhúzni

Egy autót húzott maga után egy férfi Sarkadon. Észrevette ezt egy szolgálaton kívüli rendőr, aki a gyanús esetről azonnal értesítette a kollégáit. A rendőrjárőrök az ellenőrzéskor megállapították, hogy a forgalomból kivont járművet egy lakatlan ház udvaráról lopták el.
2022. január 28. 18:46
FEL