Szórakoztató családi napot szerveztek a jaminaiaknak

2018. október 28. 16:42 | Gyemendi Réka

Civil Kulturális Börzét tartottak a Jaminai Közösségi Házban szombaton.      A rendezvényen egész nap ingyenes programmal várták a jaminai családokat. Délelőtt 10 órától énekes-zenés-táncos színpadi produkciók szórakoztatták a közönséget, de civil szervezetek…

Civil Kulturális Börzét tartottak a Jaminai Közösségi Házban szombaton. 

 

 

A rendezvényen egész nap ingyenes programmal várták a jaminai családokat. Délelőtt 10 órától énekes-zenés-táncos színpadi produkciók szórakoztatták a közönséget, de civil szervezetek is bemutatkoztak a színpadon. Kora délután háromszáz adag ételt osztottak a rászorulóknak.

Az egész napos programok között volt kézművesség, tökfaragás, játékos totók, de egy, a civil szervezetek munkáiból összeállított kiállítást is megtekinthettek az érdeklődők. A rendezvényre a vöröskereszt is ellátogatott, így az érkezők egészségügyi állapotukat is feltérképezhették különböző szűrések alkalmával.

 

 

Gólya Pál, a Civil Szervezetek Szövetségének elnöke elmondta: ennek a programnak a célközönsége Jamina lakossága volt, ezért csak a településrészen hirdették meg a rendezvényt. Kiemelte: a színpadi előadók is a lakosság köréből kerültek ki.

 

 

 

 

FEL