Szinte semmi nem maradt a Kétegyháza mellett karambolozó autó elejéből

2023. szeptember 4. 14:06 | behir.hu

Balestnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök a hétvégén Békésben.

Békésen külterületén, szeptember 1-jén 8 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője meg akart fordulni az úton, de nem vette észre, hogy eközben a mögötte érkező autós már megkezdte az előzését és összeütköztek. Az első jármű vezetője nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – számolt be róla a rendőrség hétfőn.

Kunágotán, a Rákóczi utcában szeptember 2-án éjfél után néhány perccel egy kisteherautó hátulról nekiütközött egy autóbusznak. Az autó utasa könnyű sérülést szenvedett, vezetőjénél pedig felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett.

Gyulán, a Dobozi út és a Madách utca kereszteződésében szeptember 3-án 10 óra 30 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a biciklis férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Kétegyháza külterületén szeptember 3-án 18 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője balra kanyarodás közben nem vette észre, hogy a mögötte érkező autó már megkezdte az előzését és összeütköztek. A balesetben egy ember súlyos, hárman pedig könnyebb sérülést szenvedtek.

Az elmúlt hétvégén három ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök. Először egy elektromos kerékpárral közlekedő férfival szemben intézkedtek, akit szeptember 1-jén 12 óra körül Körösladányban, a Nádasdy utcában ellenőriztek, majd másnap, szeptember 2-án 6 óra 30 perc körül Orosházán, a 47-es számú főúton egy személygépkocsit vezető férfinál merült fel az ittasság gyanúja. Ez utóbbi esetben, a sofőr anyagi káros közlekedési balesetet is okozott, mert érintőlegesen nekiütközött egy vele szemben közlekedő autósnak. A harmadik eset Békéscsabán a Trefort utcában történt szeptember 3-án 1 óra 45 perc körül, ahol egy tehergépkocsi-vezetőt állítottak le és szondáztattak meg. Mindhárom férfinél az ittasság gyanúját a további mérések is megerősítették, így rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellenük.

További programok »

FEL