Fának csapódott egy autós Kétegyházán

2022. augusztus 23. 11:55 | behir.hu

Kétegyházán balesetnél, Orosházán ittas járművezetés gyanúja miatt és körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Kétegyháza külterületén augusztus 22-én, 21 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője lesodródott az útról és egy fának ütközött – számolt be róla a rendőrség kedden. A mentők a jármű vezetőjét nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök kedden, 17 óra után néhány perccel Orosháza külterületén. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A 33 éves gádorosi nőt a rendőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették az autós vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Szintén kedden és szintén Orosházán elfogtak a rendőrök egy 20 éves férfit, akinek az Orosházi Rendőrkapitányság rendelte el a körözését. Az orosházi férfi nem fizette be a rá korábban kiszabott bírságot, amit a Gyulai Járásbíróság átváltoztatott elzárásra, ezért a rendőrök a Csongrád-Csanád Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL