Ittas lehetett az autós, aki balesetet okozott a csabai turbó körforgalomban

2022. április 14. 15:26 | behir.hu

Egy békéscsabai balesetnél helyszíneltek, Orosházán ittas járművezető, Kétegyházán testi sértés miatt intézkedtek a rendőrök szerdán.

Békéscsaba külterületén, a turbó körforgalmban április 13-án 7 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy teherautónak, majd egy másik tehergépkocsinak is nekicsapódott – tájékoztatott a rendőrség. A mentők a balesetet okozó autóst, akinél felmerült az ittasság gyanúja könnyű sérüléssel vitték kórházba. A mintavétel és az orvosi vizsgálat után a rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették, járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak ellene. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Vita alakult ki két férfi között szerdán 11 óra 30 perc körül Kétegyházán. A  szóváltás során a fiatalabb férfi kétszer ökköllel arcon ütötte az idősebbet. A bántalmazott férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrök a 30 éves kétegyházi férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés gyanúja miatt kihallgatták.

Orosházán, a Győri Vilmos téren csütörtökön hajnalban  0 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője nekiütközött egy másik parkoló járműnek. Szerencsére senki nem sérült meg, de a balesetet okozó autósnál a szonda alkoholfogyasztást jelzett. Ezért a rendőrjárőrök a 35 éves orosházi nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei bevonták az autós jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

További programok »

FEL