Szicsek Margit lesz a Stream Szerda következő vendége

2021. március 23. 10:38 | behir

A pandémia és az emberi kapcsolataink lesz a fő témája az Erkel Ferenc Művelődési Központ Stream Szerda című sorozatának e heti (március 24-ei) közvetítésében.

Szicsek Margit klinikai szakpszichológussal Varga Zoltán beszélget március 24-én 18 órától, körüljárva azt, hogy milyen kihívásokat jelent a járványhelyzet a mindennapjainkban, és hogyan hat mindez kapcsolatainkra.

Az érdeklődők többek között segítséget kapnak a szakembertől ahhoz, hogy miként tudják elviselhetővé tenni a bezártságot, és hogyan őrizhetik meg optimizmusukat.

A művelődési központ Stream Szerda elnevezésű sorozata november vége óta jelentkezik rendszeresen. A sorozatot azzal a céllal indították a közművelődési szakemberek, hogy programokat szolgáltassanak vendégeiknek, az intézménybe rendszeresen visszatérőknek, akiket a járványhelyzet miatt jelenleg nem tudnak fogadni.

Élő kulturális élményekért emiatt egy stream-sorozatba kezdtünk, amelyben a művelődési központhoz kötődő előadók, alkotók vállaltak fellépéseket az online térben.

A sorozatban fellépett már a Pernahajder Campbell, Téglás Ferenc és Zenakara, Patyi Zoltán, gyermek előadásával Pepe Manó, a Hanta Banda Zenekar, Hevesi Imi bácsi, a Bizseri Bábcsoport, a Calliope színjátszókör, de volt már rendhagyó irodalomóra Dávid Péter és Fodor György középiskolai pedagógusokkal, Kukár István képzőművész pedig az akvarellel való alkotás rejtélyeibe avatta be az érdeklődőket.

A pandémia és az emberi kapcsolataink című program március 24-én (szerdán) 18 órakor kezdődik. Az élő online közvetítés linkjét kezdés előtt fél órával teszik közzé az Erkel Ferenc Művelődési Központ Facebook oldalán.

További programok »

FEL