A testépítésről lesz szó a következő Stream Szerdában

2021. április 28. 08:05 | behir

Tordai Attila testépítés-fitness sportedző lesz az Erkel Ferenc Művelődési Központ Stream Szerda című sorozatának következő vendége.

A szakemberrel az életmódváltásról, a sportolás el- vagy újrakezdéséről beszélget Varga Zoltán – írja az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft. . Az élő online beszélgetés ezúttal is 18 órakor kezdődik. A közvetítés linkjét is 17.30-kor teszik közzé a művelődési központ Facebook oldalán.

Stream Szerda című sorozatot a pandémiás időszakra szervezzük. A koronavírus-járvány miatti korlátozó intézkedések nem teszik lehetővé, hogy programokkal fogadják a gyulai művelődési központ vendégeit. ÉLŐ kulturális élményekért emiatt kezdték a stream-sorozatot, amelyben az intézményhez kötődő előadó- és képzőművészek, szakemberek vállalnak fellépéseket az online térben.

 

További programok »

Kultúra

Gyulai tehetségek koncertje a kastélyparkban

Erkel-ösztöndíjban részesülő gyulai fiataloknak rendez hangversenyt az Erkel Ferenc Társaság, amely hagyományt is teremtene a bemutatkozás lehetőségének biztosításából. A koncertet öt, egykor Erkel Ferenc személyes használatában volt tárgy, a gyulai múzeum részére történő átadása is kiegészíti.
16:35
FEL