A gyulai Attitude Noir a Stream Szerda következő fellépője

2021. április 6. 15:04 | behir

A vers és zene együttesének különleges hangulatát ígéri holnap estére az Attitude Noir. Az Erkel Ferenc Művelődési Központ Stream Szerda című sorozatának következő műsora (is) 18 órakor kezdődik; az élő közvetítés linkjét 17.30-kor teszi közzé az intézmény.

Az online programsorozat következő fellépői zenei aláfestéssel kísérik az elhangzó verseket, hallgatóságukat a dallamokkal segítve a költemények hangulatába.

A versmondó Kóra Katalin Bianka és a két gitáros, Galambos Krisztián és Medve Dániel hiszik, hogy a költemény hangulata még jobban átadható a zene segítségével; a zenei felvezetéssel, illetve kísérettel másként szólnak a versek, korábban nem tapasztalt élményt adnak így a szavak.

Nem mellesleg az Attitude Noir a Gyulai Művészklub tagja, több alkalommal szerepeltek már a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban.

 

További programok »

Gyula

Klasszikusok dallamok csendülnek fel a legszebb magyar kastélyokban

Az elmúlt 10 évben közel negyven kastély és vár újult meg, hirdetve és megőrizve ezeréves múltunkat, szép és kalandos történelmünket. Nagyrészt ezekre a helyszínekre látogat el az EMMI kulturális államtitkárságának támogatásával Rákász Gergely orgonakoncert-sorozata.
18:00
FEL