Szedmák Réka további két évig marad az ötszörös bajnoknál

2018. május 24. 11:42 | Papp Ádám Sándor

A Linamar-Békéscsabai Röplabda SE újabb bejelentést tett játékoskeretével kapcsolatban hivatalos oldalán. Mint kiderült: Szedmák Réka további két évre írt alá az ötszörös bajnokhoz.

A bejegyzésben olvasható:

"Szedmák Réka további két évig a BRSE csapatát erősíti! Az egyik legtehetségesebb magyar játékos is elkötelezte magát a bajnoki címvédőhöz, ezzel újabb fontos mozaik került helyére.

A 17. életévét szeptemberben betöltő sportoló a Vasasból érkezett tavaly, ahol center poszton szerepelt, míg Békéscsabán az ütővé való átképzése zajlik.

A remek fizikai adottságokkal rendelkező játékos idén a felnőtt válogatott keretben is bemutatkozott, ahol a franciák elleni találkozón a nemzeti csapat egyik legjobbja volt.

-Réka korosztálya legtehetségesebb játékosa, akivel még rengeteget kell dolgozni, de ha fejlődése töretlen marad, akkor nagyon szép jövő vár rá. Hiszünk benne, hogy a következő két esztendőben csapatunk erőssége lesz és nemzetközi szinten is jegyzett ütőt faragunk belőle. Szorgalmas, alázatos, remek csapatember, aki fiatal kora ellenére is rendkívül céltudatos. Megvan a kölcsönös bizalom a felek között, hosszabb távon számítunk rá - nyilatkozta Baran Ádám, a BRSE elnöke."

További programok »

Sport

Családi egészségnap a Tolnai utcai- Kisszik utcai fittness parkban

Energikus, kicsiket és nagyokat megmozgató egészségnap várja a környékbelieket és a város lakosságát a fittness parkban. Varga Adrienn tornászbajnokunk és a Szabadtorna SE bemelegítője után különböző sportprogramok, egészségügyi szűrések és tanácsadások várják a résztvevőket.
2019. szeptember 16. 06:16
FEL