Szarvason és Csanádapácán is árokba borult egy-egy autó

2020. január 26. 12:03 | behir.hu

Közlekedési baleset Csanádapácán és Szarvason, elfogás Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Dévaványán.

Szarvas külterületén, 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és felborult. A mentők a jármű vezetőjét és utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba. Csanádapáca külterületén, 21 óra 15 perc körül szintén egy személyautó lehajtott az úttestről, fának ütközött és felborult. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittas volt, könnyebben megsérült. Mindkét baleset okát és körülményeit az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja.

Békéscsabán, január 26-án elfogtak a rendőrjárőrök egy békési férfit, aki ellen lopás miatt a Karcagi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. Az 50 éves férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök január 25-én 3 óra 15 perc körül Dévaványán, a Zrínyi Miklós utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A dévaványai nőt a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Unokáját bántalmazta a kevermesi férfi

Kiskorú veszélyeztetésének bűntette, valamint védekezésre és akaratnyilvánításra képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt a Battonyai Járási Ügyészség vádirata alapján 1 év 8 hónap időtartamú, 3 évi próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Battonyai Járásbíróság előkészítő ülésén egy 65 éves büntetlen előéletű kevermesi férfit, aki súlyosan bántalmazta gyermekkorú unokáját.
15:53
FEL