Szarvas Péter ismét ellátogatott egy menzára

2022. szeptember 21. 17:14 | behir.hu

Békéscsaba polgármestere közösségi oldalán osztotta meg újabb tapasztalatait. A helyi közétkeztetést végző cég, a Pannon Menza Kft. szolgáltatásaival kapcsolatos kérdéseket a csütörtöki békéscsabai közgyűlésen is tárgyalják.

– Ma délben váratlanul meglátogattam egy középiskolai menzát, ahol kaptam egy kis kóstoló adagot az ebédből. A gyümölcsleves ugyan meleg volt, én pedig alapvetően hidegen szeretem, ezzel együtt látványra és ízre is megfelelőnek találtam, ahogyan a másodikat is, a lecsós csirkeaprólékot rizzsel – osztotta meg közösségi oldalán Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere.

 

Mint írta, "az elmondások szerint a szolgáltató megbízhatóbban teljesít, de továbbra is azt kérem a szolgáltatótól, hogy a menük összeállításánál figyeljen oda a változatosságra és a minőségre egyaránt."

A békéscsabai közétkeztetést végző Pannon Menza Kft. szolgáltatásaival kapcsolatban az elmúlt időszakban több panasz is érkezett a gyermeküket menzára írató szülők részéről. A problémával kapcsolatban nemrégiben a Közétkeztetési Tanács is ülésezett, de a kérdéskört a csütörtöki közgyűlésen is tárgyalja a grémium.

A szeptember 22-i közgyűlést a 7.TV élőben közvetíti, a behir.hu hírportálon pedig folyamatosan frissülő, írásos tudósítás segítségével számolunk be a legfrissebb fejleményekről. 

További programok »

FEL