Szárnyaltak az Angyalok a Megyenapon is

2022. szeptember 3. 19:39 | Szabó Judit

A Megyenap az egyik legnagyobb hagyományőrző programja szeptember első hétvégéjén Békéscsaba életében. A kiállítók mellet, számos színpadi előadással is készültek a kilátogatóknak.

A délutánon először Szász Borisz és Kiss Viktória a színház művészei léptek színpadra operett dalokkal.

A Békéscsabai Jókai Színház évek óta szoros kapcsolatot ápol a Degré utcai Szociális és Gyermekvédelmi Központtal: egyik legnagyobb közös eseményük a minden évben megrendezett Angyalok Szárnyalása. A nagyközönség idén a Megyenapon is láthatott részleteket a gálából. 

 

Fotó: behir.hu

 

Az Angyalok szárnyalása rendezője elmondta, hogy egy felkérést kaptak a Békés Megyei Önkormányzattól, így kerültek kapcsolatba a Megyenappal.

– Mi ennek a felkérésnek nagyon örültünk, hiszen ilyenkor együtt lehetünk, alkothatunk. Összeszervezni nem volt egyszerű, de a közös műsor és az együttlét mindennél fontosabb – emelte ki Tarsoly Krisztina.

A Degré utcai otthon lakói minden évben lelkesen készülnek a gálaestere, ez látszódott a Megyenapi előadásukból is: volt ének, vers és közös előadás is, színpadra lépett Tücsök Peti és a Petőfi Utcai Általános Iskola énekkórusa is. 

 

További programok »

FEL