Angyalok szárnyalása – „Neked könnyű lehet, de azért nekem se rossz!”

2018. november 21. 07:41 | Zsíros András

Közös produkcióban erősíteni a kapcsolatot a többségi társadalommal – ez volt a célja annak a jótékonysági gálaestnek, amit idén már nyolcadik alkalommal rendeztek meg Békéscsabán.

 

 

Az Angyalok Szárnyalása című előadáson értelmileg sérült fiatalok a Jókai színház művészeivel közösen léptek színpadra, az est bevételével pedig a Degré utca gyermekotthont támogatták.

Énekes, zenés, táncos produkciók váltották egymást a színpadon. Az előadások közös vonása volt, hogy abban a sérült fiatalok egyenrangú partnerei voltak a művészeknek. A hol humoros, hol megható produkciókra hetek óta készültek az otthon lakói.

 

 

A fellépés azonban nem csak a gyerekeknek, de az önkéntes szereplést vállaló művészeknek is sokat jelent. „Feltöltődünk mi is, ők is” – vallja Tarsoly Krisztina színművész, az est rendezője, aki nyolc éve tartó, töretlen lelkesedéssel szervezi meg a gálát. A folytatásban az is lelkesítheti, hogy már a függöny felgördülése előtt azt kérdezgették tőle sokan: ugye lesz folytatás.

Így a szereplők és a nézők – akik idén is telt házzal nézték végig a gálát – bízhatnak abban, hogy jövőre is szárnyalnak majd az angyalok a Jókai színházban.

 

További programok »

Kultúra

Fák, virágok, lepkék – puzzle képkiállítás a Lencsésin

Húsz darab, különböző méretű kirakóból összeállított képet tekinthetnek meg az érdeklődők hétfőtől, a Lencsési Közösségi Házban. A Természet, emberek, épületek című tárlat legkisebb képe száz, a legnagyobb képe háromezer darabos.
15:17
FEL