Sűrű fekete füst gomolyog a házak fölött

2021. november 4. 13:36 | behir

Sűrű fekete füst kígyózik Békéscsaba felett, a katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársának közlése szerint egy épület ég a Degré utcában.

A Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság illetékese szerint Békéscsabán, a Degré utcában gyulladt ki egy épület, a sűrű feketén gomolygó füst ebből adódik. A tűzoltó egységek kiérkezését és a helyzet feltérképezését, alaposabb megismerését követően tudunk bővebb, részletesebb információkkal szolgálni. 

 

 

Frissítés: A Degré utcában keletkezett tüzet a tűzoltók rövid időn belül eloltották. Mint arról a katasztrófavédelem beszámolt, a Degré utcai gyermekotthon tetőszerkezetének a szigetelése izzott be és égett. A város hivatásos tűzoltói három vízsugárral fojtották el a tüzet. Az épületben hőkamerával vizsgálják át az érintett részeket, és kiszellőztetik a füsttel telítődött épületet.

Személyi sérülésről nem tudni, az épületben levőket kimenekítették.

 

Galéria

További programok »

Itthon

Számos rendelet hatályát meghosszabbította a kormány a háború miatt

Június 1-jével lejár a koronavírus-járvány miatti veszélyhelyzet Magyarországon, a május 26-ai Magyar Közlöny alapján azonban számos ezen időszak alatt hozott rendeletet meghosszabbít a kormány, több helyütt helyettesítve a járvány miatti veszélyhelyzetre való hivatkozást "az Ukrajna területén fennálló fegyveres konfliktusra, illetve humanitárius katasztrófára tekintettel, valamint ezek magyarországi következményeinek az elhárítása érdekében" bevezetett veszélyhelyzettel.
10:30
FEL