Sirítsd meg, facsard meg! – ropták a Bartók tanulói a néptánc vizsgán

Sirítsd meg, facsard meg! címmel a Csabagyöngyében tartotta évzáró vizsgaműsorát szerda este a Bartók Béla szakgimnázium néptánc tagozata. A tanulók telt ház és a szakmai zsűri értő szeme előtt mutatták meg mit tudnak, mindemellett fantasztikus hangulatot varázsoltak a kulturális központban.

Ahogy Csajányi Melinda a Békéscsabai Bartók Béla Szakgimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatója fogalmazott: nagyszerű érzés egy olyan esemény részesének lenni, ahol az embert az egykori növendékekből lett barátok, és a mai növendékek (a leendő barátok), valamint kollégák és szülők veszik körül.

 

 

– Minket, akik ma itt vagyunk, összeköt a művészet, a tánc szeretete, összeköt az öröm, amit érzünk a növendékek produkciói láttán. Számos eredményt értek el diákjaink ebben az évben is, de a legnagyobb eredmény úgy érzem, mégis az, hogy amint tavaly, tavalyelőtt, és azelőtt, úgy most is itt vagyunk. S hogy jövőre is itt legyünk, azt éppen a fellépő növendékek alapozzák meg – emelte ki az igazgató, aki ezután az eredményeket is felsorolta.

A továbbiakban a diákok vették birtokba a színpadot, a Szarka Zsolt szerkesztette műsorban úgy „sírítették és facsarták” a Bürkös Zenekar közreműködésével, hogy a közönség pipacspirosra tapsolta a tenyerét.

Megosztás:

Címke: , , , ,