Siófokra utazik a viharsarki gárda

2019. március 26. 15:00 | Szendi Rita

A Békéscsabai Előre NKSE idegenben folytatja szereplését a női kézilabda NB I-ben. A lila fehérek a bajnoki szezon 19. fordulójában a tabella jelenleg 4. helyén álló Siófok ellen lépnek pályára, szerdán.

A viharsarkiak kéthetes szünet után a Balaton partjára utaznak. Horvát Dorina, a csapat kapusa elmondta, hogy nagyon szoros mérkőzést játszottak a váci együttes ellen és bíznak benne, hogy a Siófokkal szemben is hasonló teljesítményt mutatnak majd be.

A lila-fehéreknek nem volt sok idejük a felkészülésre – árulta el a gárda kapus edzője. Tóth Gyula elmondta: négy játékos is lehetőséget kapott a korosztályos, illetve felnőtt válogatott csapatok edzésein, így csak kisebb létszámmal tudták gyakorolni a figurákat és a védekezést. Az edző kiemelte: mindent megtesznek annak érdekében, hogy ponttal térjenek haza Siófokról.

A viharsarki gárda szerdán 18 órától lép pályára Siófokon, a Kiss Szilárd Sportcsarnokban.

További programok »

Sport

Pantovic meglepte az MTK-t – Döntetlen a listavezető otthonában

A Békéscsaba 1912 Előre labdarúgó csapata kiválóan játszott az első félidőben a listavezető MTK otthonában. A találkozó első játékrészében Nikola Pantovic nullszögből talált be a fővárosiak kapujába, de a második félidő elején rögtön egyenlítettek a hazaiak, így a szép találat csak egy döntetlenre volt elegendő.
20:29
FEL