Samu Tamás Gergő: a korrupció ellen szeretnék küzeni

2018. február 3. 08:59 | Kugyelka-Zámbori Eszter

Bemutatta Békés megye kettes számú választókerületi országgyűlési képviselőjelöltjét a Jobbik Magyarországért Mozgalom pénteken. A párt Samu Tamás Gergő választókerületi elnököt indítja a békési kerületben a 2018-as országgyűlési képviselő választáson.

Samu Tamás Gergő úgy fogalmazott: azért indul el, mert a korrupció ellen szeretne küzdeni.

– Nagyon fontosnak tartom az úthálózat javítását, emellett az elvándorlás okoz óriási gondot. Ennek oka az, hogy nincsenek minőségi munkahelyek és az itt dolgozók nem kapnak megfelelő fizetést. Ezekre a bérunió a megoldás. Komplex programunk van minden problémára – emelte ki a jelölt.

Hozzátette: különösen fontosnak tartja, hogy az egészségüggyel is foglalkozzanak, főleg Békés megyében, ahol hosszúak a várólisták. Emellett pártja megemelné a gyógyszerek állami támogatását is.

A sajtótájékoztatón Gajdos Attila, a Jobbik választókerületi szervezője, megyei onkormányzati képviselője kiemelte, hogy pártja a kezdetektől küzd az illegális migráció megfékezéséért.

– Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere kezdeményezte, hogy legyen kerítés, Vona Gábor pedig határőrség vagy honvédség kivezénylését szorgalmazta. A Jobbik önálló határőséget akar, és semmiféleképpen nem akarja lebontani a határzárat – hangsúlyozta Gajdos Attila, a Jobbik Magyarországért Mozgalom megyei önkormányzati képviselője.

Hozzátette: pártja meg fogja védeni az országot, és nem fog beengedni sem szegény, sem gazdag migránst Magyarországra.

 

 

FEL