Sajtóközlemény: Védjük meg Magyarországot, védjük meg Dél-Békést!

2016. szeptember 29. 10:24 | Laczkó Viktória

Az elmúlt időszakban Dél-Békés megmutatta, a közös ügyekért együttes erővel áll ki. Most még nagyobb a tét, Magyarország van sorsdöntő referendum előtt. Tegyük félre a pártpolitikát, és legyünk ott október 2-án! Mert az Ön szavazata lehet a döntő - áll Simonka György közleményében.

„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Így szól a vasárnapi népszavazás kérdése. Itt a lehetőség, hogy véleményt mondjunk, hogy világos és egyértelmű üzenetet küldjünk arról, csak a magyarok dönthetik el, kikkel szeretnének együtt élni. Az október 2-i referendum a keresztény alapokra épített európai kultúra megőrzéséről szól, arról, hazánk meg tudja-e erősíteni biztonságát.

Történelmi feladat előtt állunk, Brüsszel ellenőrizetlen migrációt akar rákényszeríteni a magyarokra. Ezt csak akkor akadályozhatjuk meg, ha minél többen elmegyünk szavazni október 2-án. A kvótacsomag súlyos gazdasági, kulturális és biztonsági kockázatokkal jár, amelyet nem szabad felvállalnunk. Meggyőződésünk, hogy a segítséget kell oda vinni, ahol arra szükség van, nem pedig a bajt idehozni. Ha a magyar népszavazás nem akadályozza meg a brüsszeli terveket, akkor már karácsony előtt elindulhat a bevándorlók kötelező betelepítése.

Sokan jártak előttünk, akik kivívták a magyar embereknek azt a jogot, hogy szabadon döntsünk a sorsunk felől. Ezért kell elmennünk vasárnap szavazni, és a lelkiismeretünk szerint voksolni.

Mi így szeretjük Dél-Békést! Legyen ott Ön is! - áll Simona György közleményében. 

FEL