Röplabda: Újpesten folytatja a BRSE

2018. október 5. 11:51 | behir

A BRSE a sikeres szombathelyi rajt után szombat este Újpesten folytatja a bajnokságot! A találkozó szombat este 19.30-tól kezdődik.

A viharsarki csapat a nyáron alapos vérátömlesztésen átesett UTE gárdájával mérkőzik a Tungsram Csarnokban. A lila-fehéreknél az argentin Horacio Bastit mestert Kántor Sándor váltotta, aki a modern röplabdázás meghonosításának ígéretével lépett színre. Az újpestiek keretében a válogatott magyar mag - Bleicher Réka, Bagyinka Fanni és Szűcs Kinga - mellett venezuelai, brazil, amerikai és bosnyák idegenlégiósok viszik a prímet.

– Nehezen indult a Szombathely elleni mérkőzésünk, de miután kipróbáltunk bizonyos formációkat utána rátaláltunk a helyes útra. Az UTE ellen teljesen más meccsre számítok. Ellenfelünknek most csak a bajnokságra kell koncentrálnia, úgyhogy a fővárosiak most 100 százalékosan erre a mérkőzésre készültek. Nehéz lesz ellenük, magas és jó ütőerővel rendelkező játékosokat sikerült szerződtetniük. Továbbá ott van a magyar válogatott feladók közül kettő is, a második és harmadik számú játékos a poszton. Küzdelmes mérkőzésre számítok, hiszen Újpesten nem könnyű nyerni, de mi győzelemre törünk, ezzel a határozott céllal kelünk útra szombaton - fogalmazott a csapat edzője, Leiszt Máté a klub  közösségi oldalán.

Szedmák Réka szerint ugyan nem játszott jól a csapat szerdán, azonban a győzelem volt a legfontosabb a bajnoki rajton.

- Nem játszottunk jól Szombathelyen, de a lényeg, hogy győzelemmel a tarsolyunkban várhatjuk a második bajnoki találkozót. Nyerni megyünk az UTE otthonába, alaposan kielemeztük játékukat, tudjuk az erősségeiket és a gyengébb pontjaikat. Véleményem szerint erősödtek a nyáron, valamint új vezetőedzőjük is van Kántor Sándor személyében. Rengeteget dolgoztunk a felkészülés alatt, hiszünk az elvégzett munkában, egymásban, így nem lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése - emelte ki a csabaiak ütője.

A mérkőzést a

">legnépszerűbb videómegosztó oldalon is követhetik majd a szurkolók.

 

További programok »

Sport

Magyar Kupa: A Békéscsaba továbbjutott a legjobb 64 közé

A Békéscsaba 1912 Előre hátrányból fordítva 4-1-re nyert a Vác ellen idegenben és bejutott a MOL Magyar Kupa legjobb 64 csapata közé. A Békés megyei együttesek közül a két NB III-as gárda, a Füzesgyarmat és a Körösladány, valamint a megyei kvalifikációban küzdő Gyulai Termál FC is kiesett.
2020. szeptember 19. 17:55
FEL