Röplabda: Negyedik helyen a BRSE Prágában

2018. szeptember 16. 15:01 | behir

A szakmai stáb rendkívül hasznosnak értékelte a cseh fővárosban rendezett nemzetközi felkészülési tornát, ahol erős csapatok ellen volt lehetőség kísérletezni és formát élesíteni.

A pénteki nyitó napon a német Vfb Suhl ellen nyitott a BRSE. A magyar bajnok 0-2 után ugyan szépített, de Molcsányiék négy szettben így is kikaptak - számolt be a klub közösségi oldalán.

A szombati első meccsen a fiatalok kaptak lehetőséget a bizonyításra, akik helyt is álltak a házigazda OLYMP Praha ellen. Csak az ötödik szettben, minimális különbséggel tudott felül kerekedni a prágai együttes.

A második találkozó parázs küzdelmet hozott a nyáron jelentősen megerősített szlovák bajnok, Strabag Bratislava ellen, melyet a BRSE négy szettben nyert meg.

A záró napon a nyáron remekül erősítő  - a korábban közel egy évtizedig a BL csoportkörben szereplő Agel Prostejov számos játékosát leigazoló - VK UP Olomouc elleni találkozó kiélezett küzdelmet hozott, a végén 3:1 arányú cseh győzelemmel.

A BRSE folytatja a felkészülést, jövő hétvégén, pedig újra hazai pályán szurkolhatnak a szimpatizánsok Bodnár Dorottyáéknak, akik pénteken a Strabag Bratislava, míg vasárnap az Agroland Timisoara ellen lépnek pályára.

 

További programok »

FEL