Röplabda: elmarad a BRSE balatonfüredi mérkőzése

2020. október 28. 18:19 | behir

Elmarad a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE - Szent Benedek RA, csütörtöki bajnoki mérkőzés – adta hírül a csabai klub hivatalos oldalán.

A közleményt változtatás nélkül tesszük közzé: "Ezúton értesítjük szimpatizánsainkat, hogy a Békéscsabai Röplabda Sport Kft. hozzájárult az Extraliga 5. fordulójában, 2020. október 29-re kiírt Szent Benedek RA - Swietelsky Békéscsabai Röplabda SE mérkőzés időpontjának módosításához.
 
Tesszük ezt annak ellenére, hogy a versenybizottság tájékoztatása szerint a hazai klub hivatalos dokumentumokkal nem támasztotta alá a kérelmében közölt információkat, illetve nem a Magyar Röplabda Szövetség elnöksége által meghatározott COVID-protokoll szerint jár el.
 
Idézzük: "Tájékoztatom, hogy a Szent Benedek Röplabda Akadémia Kft. levelem megírásáig semmilyen olyan dokumentációt nem nyújtott be, ami alapján a mérkőzés hivatalból elhalasztásra kerülne."
 
Álláspontunk szerint, a korrekt kommunikáció, valamint az MRSZ rendelkezéseinek maradéktalan betartása alapvető elvárás az Extraliga összes együttese felé, kiváltképp a jelenlegi helyzetben. Csapatunk a pályán, tisztességes körülmények között kívánja megméretni magát és kiharcolni a minél jobb eredményeket."
 
Forrás: brse.hu
FEL