Röplabda: Aranyért játszhat a házigazda BRSE

2022. május 22. 08:14 | Kovács Dávid

Csányi Roland együttese az elődöntőben 3-0-ra győzte le a Nyíregyházát és vasárnap a Vasas Piros gárdája ellen küzdhet meg a végső győzelemért az Országos Gyermek Bajnokság döntőjében.

Mint ahogy beszámoltunk róla, sikerrel nyitotta a BRSE Fehér együttese a hazai rendezésű döntőt a Békéscsabai Röplabda Akadémián. A házigazda a Nyíregyháza 3-1-es legyőzése után a Vasast három szettben múlta felül, így csoportelsőként jutott az elődöntőbe, ahol ismét a szabolcsiak érkeztek ellenfélként.

A csoportmeccshez képest simább összecsapást láthattak a szurkolók, a Békéscsaba az első és a második szettet is 25-16-ra nyerte, majd a harmadik játszmában már esélyt sem adott ellenfelének és 25-10-zel szűk egy óra alatt bejutott a fináléba.

A BRSE Fehér együttese a döntőben is egy jó ismerőssel találkozik, hiszen a Vasas Piros csapata lesz az ellenfél, amely a másik elődöntőben az UTE „A” gárdáját verte 3-0-ra.

A finálé vasárnap 15 órától kezdődik a Békéscsabai Röplabda Akadémián. A szurkolók, mint ahogy minden összecsapást, a vasárnapi helyosztókat is ingyen tekinthetik meg.

 

További programok »

Sport

FEL