Röhögésből erdőt – A Hatvanezer Fa Egyesületet támogatják Litkai Gergelyék

2022. február 17. 13:00 | behir.hu

Február 21-én a Csabagyöngye Kulturális Központban lép fel a Litkai Gergely, Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté egy "zöld stand-up" erejéig. Az est különlegessége, hogy a környezettudatosságot a humor oldaláról megközelítő előadás teljes bevétele a Hatvanezer Fa Egyesület újabb erdőtelepítési kezdeményezését segíti. Litkai Gergellyel és Ulbert Zoltánnal D. Nagy Bence műsorvezető beszélget a 7.Tv Aktuális című magazinjában.

Békéscsabara érkezik hétfőn Litkai Gergely, Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté, hogy egy humoros esten a fenntarthatóság kérdéskörét mutassák be a nagyérdeműnek. Az est különlegessége, hogy a bevételt teljes egészében jótékony célokra fordítják: a jegyet váltók a Hatvanezer Fa Egyesület újabb kezdeményezését támogathatják.

A 7.Tv Aktuális című magazinjának csütörtöki vendégei Litkai Gergely és Ulbert Zoltán, az egyesület elnöke lesznek, akik nemcsak a helyi kezdeményezésről, de a zöld szemlélet fontosságáról, a humor áldásos hatásairól, a közös gondolkodásról és a felelősségvállalás megkerülhetetlenségéről is beszélnek.

A beszélgetést ma este 19:20-tól tekinthetik meg a 7.Tv műsorán, 19:30-tól pedig az alábbi videót elindítva a behir.hu YouTube-csatornáján is!

 

További programok »

FEL