Rablás Mezőgyánban, elfogás Kevermesen és Kétegyházán

2020. július 4. 15:31 | behir.hu

Mezőgyánban a gyanú szerint egy férfi és az élettársa rabolta ki a férfi édesanyját, ezért eljárást indítottak ellenük. A rendőrök emellett elfogtak egy férfit, aki nem kezdte meg a szabadságveszésének letöltését, és egy nőt, akit garázdaság miatt köröztek.

Rablás gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy mezőgyáni férfit és élettársát pénteken 11 óra 30 perc körül a Sarkadi Rendőrkapitányságra - írja a police.hu. A gyanú szerint mindketten elmentek pénteken hajnal 2 óra körül, a férfi anyjához, aki szintén Mezőgyánban lakik. Pénzt követeltek tőle és megfenyegették. Ezután az ágyában fekvő idős nőt lefogták és kicsavarták a kezéből a pénztárcáját. Néhány ezer forintot és három bankkártyát vittek el az édesanyától. A rendőrség rablás gyanúja miatt indított eljárást ellenük és őrizetbe vette őket. A házkutatás során a nyomozók megtalálták a tárcát, a pénz egy részét és a bankkártyákat, amelyeket visszaadnak a tulajdonosnak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei pénteken 13 óra 30 perc körül lakásán elfogtak egy kevermesi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 46 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Kétegyházán, ugyancsak pénteken 20 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy békéscsabai nőt, akinek garázdaság gyanúja miatt körözését rendelte el a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A 46 éves nőt előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették.

További programok »

Itthon

Hangulatjelentés a magyar-német meccs csabai szurkolóitól

A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek – mondta a híres angol futballista, Gary Lineker. Sajnos ez szerda este sem volt másképp a magyar válogatott soron következő Európa-banoki csoportmérkőzésén sem.
2024. június 19. 20:35
FEL