Pontozzák a pontyot

2017. szeptember 30. 14:08 | Zsíros András

Halfőző tudásukról adtak számot a csapatok a Csabagyöngye Kulturális Központ által szervezett versenyen. A szombat délelőtt kezdődött gasztronómiai megmérettetésen idén tizenkét csapat vett részt.

Tűzifa, és az alapanyagul szolgáló ponty – ennyit kaptak kiindulásként a versenyzők, a tudást és a fűszereket, illetve a további hozzávalókat mindenki maga tette hozzá. Így aztán sokféle étel készült, ám a legtöbben a bográcsban rotyogó halászlével igyekeztek lefőzni a zsűrit.

A rendezvénnyel, valamint a Szent Mihály Napi Csabaiságok hétvégi programjaival az Itthon vagy! – Magyarország szeretlek hétvége programsorozatához kapcsolódott a kulturális központ.

 

 

További programok »

Itthon

Jónak lenni jó!

Az elmúlt tizenkét évben 360 család kapott segítséget a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház különböző szolgáltatásainak köszönhetően, és jelenleg is több mint húsz család vár arra, hogy bekerülhessen az intézménybe - mondta el Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke a Duna televízión zajló egész napos műsorfolyamban vasárnap reggel – írja az MTI.
13:22
FEL