Pontozzák a pontyot

2017. szeptember 30. 14:08 | Zsíros András

Halfőző tudásukról adtak számot a csapatok a Csabagyöngye Kulturális Központ által szervezett versenyen. A szombat délelőtt kezdődött gasztronómiai megmérettetésen idén tizenkét csapat vett részt.

Tűzifa, és az alapanyagul szolgáló ponty – ennyit kaptak kiindulásként a versenyzők, a tudást és a fűszereket, illetve a további hozzávalókat mindenki maga tette hozzá. Így aztán sokféle étel készült, ám a legtöbben a bográcsban rotyogó halászlével igyekeztek lefőzni a zsűrit.

A rendezvénnyel, valamint a Szent Mihály Napi Csabaiságok hétvégi programjaival az Itthon vagy! – Magyarország szeretlek hétvége programsorozatához kapcsolódott a kulturális központ.

 

 

További programok »

Itthon

Új magasból mentő szolgál Orosházán

Péntek reggel rendszerbe állították Orosházán a tűzoltóság új, magasból mentő gépjárművét. A speciális jármű már az első napon debütált: Pusztaföldvárra egy leszakadó faághoz riasztották a tűzoltókat.
15:41
FEL