"Politikai korbács-e az ügyészség?"- dr. Magyar György tartott előadást

2019. március 6. 17:05 | Szabó Rita

Dr. Magyar György ügyvéd a demokratikusan működő jogállamiságról tartott előadást kedden délután, Békéscsabán. A szakember a Liberális Magyarországért Alapítvány meghívására érkezett a megyeszékhelyre.

Az esemény a Szabadon szólva-Politikai kibeszélőshow sorozat első állomása volt, amelyet ezentúl minden hónapban megrendez majd a szervezet. Dr. Magyar György dr. Fülöp Zoltánnal, a Liberálisok békéscsabai szervezetének vezetőjével beszélgetett az ügyészség feladatairól, rendszeréről, működéséről és jogszerűségéről. Az ügyvéd különböző példákon keresztül szemléltette, hogy mit jelent a külső jogi befolyásoltság.

– Ha egy országban politikusok mondhatják meg, hogy milyen ítéleteket várnak el, magyarul elvárásoknak megfelelő ítéleteknek kell születnie az régen rossz. Onnan kezdve se demokrácia, se jogállam nem maradt és nincs is, ez a rossz hírem. Én jó szívvel leutaztam Békéscsabára és jó szívvel jelenthetem itt ki önöknek, hogy Magyarországon már nincs jogállam - fogalmazott előadásában dr. Magyar György.

 

További programok »

FEL