Pluhár László a baloldal közös jelöltje

Országos listán külön indulnak a miniszterelnöki posztért, az egyéni választókerületekben azonban közös országgyűlési képviselőjelölteket állít az MSZP és a DK. A Békés megye 3-as számú körzetében indított jelöltet a nagyobbik ellenzéki párt országos elnökségi tagja mutatta be szerdán Gyulán, a választókerület központjában.

Az MSZP fővárosi elnöke mutatta be Pluhár Lászlót, akit a DK-val közösen indítanak a parlamenti választáson. Kunhalmi Ágnes bizakodásának adott hangot amiatt, hogy mind a 106 egyéni választókerületben közös jelöltet állítottak.

Öles léptekkel lépkedünk előre a fél vagy akár egy évvel ezelőtti állapothoz képest. Igen, tudom, néha úgy érzem én is, hogy messziről indultunk. Azt is tudom, hogy nagyon kevés idő van a választásokig, de soha nem szabad feladni senkinek, se pártvezérnek, se választópolgárnak; harcolni kell a saját jövőnkért, mert az nem politika, amit ma a Fidesz csinál! – fogalmazott az országgyűlési képviselő. Kunhalmi Ágnes hangsúlyozta: a szociális demokrácia programjával az a céljuk, hogy az egyének sikeresek lehessenek saját életükben.

Ezt a célt helyi szinten szeretné megvalósítani a 2002 óta Elek polgármesteri tisztségét betöltő Pluhár László.

Mindegyik területen szeretnénk települési szintű programokat készíteni, és egyfajta alternatívát felmutatni. Bízunk abban, hogy az emberek ezt meg értik, és április 8-án eljönnek, választanak, és demokratikus módon döntenek – összegezte terveit a képviselőjelölt. Pluhár László legfontosabb feladatának a változtatást nevezte, hogy – ahogy fogalmazott – elhozzák a biztos jövő reményét a választók számára.

 

 

 

Megosztás:

Címke: , , , , , , ,