Pénztárcát lopott, eljárás indult ellene - az ügy vizsgálatát befejezték

2019. szeptember 26. 12:58 | behir

Ellopott egy pénztárcát egy férfi Békéscsabán. Kivette belőle a pénzt, majd a tárcát egy szemetesbe dobta. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Békéscsabán, egy italdiszkontból 2019. április 9-én ellopták egy férfi pénztárcáját. Egy asztalon hagyta őrizetlenül és meglátta egy vásárló. Először rákönyökölt, majd a hóna alá tette a tárcát és kivitte a boltból. Kivette belőle a pénzt, majd a tárcát pedig a benne lévő iratokkal együtt bedobta egy szemetesbe.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 62 éves gyulai K. Zoltán ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2019. szeptember 24-én továbbította az ügyészségre.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

További programok »

Itthon

Jakab: „A békési melós 140 ezerrel kap kevesebbet, mint a fővárosi kollégája”

Egy Békés megyei munkája is ér annyit, mint bárki másé Európában címmel tartott sajtótájékoztatót hétfő délután, a békéscsabai Petőfi ligetben Jakab Péter, az előválasztás miniszterelnök-jelöltje, és Stummer János országgyűlési képviselő, aki az ellenzéki előválasztáson Békés megye 1. számú választókerületében indul.
2021. június 21. 17:02
FEL