Megloptak egy férfit egy kaszaperi presszóban

2021. május 3. 16:37 | behir

Ellopták egy vendég pénztárcáját Kaszaperen, egy presszóban. A helyi körzeti megbízott elfogta a bűncselekmény gyanúsítottját, így a férfi visszakapja a tárcával együtt eltűnt pénzét.

Megloptak egy férfit 2021. május 2-án este Kaszaperen, egy presszóban. A férfi letette a pultra a pénztárcáját, mert az egyik rokona ott ült, gondolta, majd vigyáz rá. Elment biliárdozni, de amikor indult volna haza, a tárcája már nem volt meg. A presszó közelében, egy villanyoszlop tövében megtalálta, a pénze azonban hiányzott belőle.

Miután bejelentést tett a rendőrségen, a település körzeti megbízottja a térfigyelő kamerák felvételei alapján igyekezett kideríteni, ki járt arra, ki vihette oda és rejthette el a pénztárcát. A rendőr a gyanúsítottat azonosította és 2021. május 3-án előállította. A pénztárcából hiányzó pénzt megtalálta nála, lefoglalta és visszaadja a tulajdonosnak.

A kaszaperi férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL