Hamar meglett a pénztárcatolvaj

2023. március 14. 07:23 | behir.hu

A pulton felejtette a pénztárcáját egy nő Tótkomlóson az egyik élelmiszerüzletben. Mire visszament a boltba a tárca már nem volt ott. A rendőrség alig két óra alatt megtalálta a lopás feltételezett elkövetőjét.

Lopásról értesítették a Tótkomlósi Rendőrörs szolgálaton kívüli körzeti megbízottját 2023. március 12-én délelőtt. A rendőrtől az egyik ismerőse kért segítséget, mert elmondása szerint nem sokkal korábban ellopták a pénztárcáját.

Elmondta, hogy az egyik élelmiszerüzletben vásárolt, fizetett, majd a tárcáját letette a pultra és ott felejtette. Alig pár perccel később észre is vette, hogy nincsenek meg az iratai és a pénze, de mire visszament a boltba, már nem találta ott az értékeit. A körzeti megbízott azonnal értesítette szolgálatban lévő kollégáit, akik kevesebb mint két óra alatt azonosították  a lopás elkövetésével gyanúsítható 32 éves tótkomlósi férfit. A házkutatás során megtalálták nála az ellopott pénztárcát, az abban lévő személyes iratokkal együtt, így azokat a nő még aznap visszakapta. A férfi ellen az Orosházi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL