Pénteken ismét Terefere

2017. október 3. 10:22 | Szendi Rita

Október 6-án, pénteken 17 órától, Kovács Frigyes. Jászai Mari-díjas színész-rendező, tanár, több délvidéki színház alapítója lesz a Terefere a Művész Kávéházban beszélgetős sorozat vendége.

Az országosan és határainkon túl is elismert színész-rendező jelenleg Tamási Áron Ősvigasztalás című drámájában alakítja Csorja Ádám szerepét a Jókai Színházban. Így fogalmazott korábban: „A színház nem múzeum, hanem a pillanat művészete, ha nem tud kommunikálni, nincs is értelme. A teátrum a párbeszédek háza. A néző csak látszólag hallgat, de belül megfogalmazódik benne valami annak kapcsán, az ellen, vagy a mellett, amit hallott, látott. Az előadásnak a nézőben kell megtörténnie. Én így gondolkodom a színházról, nem kevés nagyképűséggel mondhatnám, ez az én ars poeticám.”

Forrás: Békéscsabai Jókai Színház

 

 

Itthon

Nyári táborok: Segítünk a tábort keresőknek és a tábort szervezőknek

Nyakunkon a nyár! A távoktatás, az osztálytársak távolléte miatt idén talán még fontosabb, hogy közösségben legyenek, különböző izgalmas és hasznos programokon vegyenek részt a gyerekek. A behir igyekszik segíteni, hogy mindenki megtalálja a számára kedves elfoglaltságot az idén is igen gazdag tábori kínálatban.
11:53
FEL