Pénteken is több helyen kellett intézkedniük a Békés megyei rendőröknek

2022. augusztus 27. 11:46 | behir.hu

Ittasan, bódultan és eltiltás hatálya alatt közlekedő járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.

 

Békés megyében augusztus 26-án a rendőrök két járművezető jogosítványát is elvették és büntetőfeljelentést tettek ellenük, mert a gyanú szerint ittasan vezettek. Az egyik személygépkocsi vezetőjét 12 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Lencsési úton állították meg. A másikat 20 óra után néhány perccel Sarkadon, a Széles utcában ellenőrizték. Mindkét esetben a helyszínen történt szondáztatás alkoholfogyasztást jelzett náluk és a további légalkoholmérések is azt igazolták, hogy a két autós ittasan közlekedett.

Békéscsabán, a Békési úton augusztus 26-án 21 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője letért az útról és korlátnak ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de az autót vezető nő zavartan viselkedett és felmerült a gyanúja annak, hogy bódultan vezetett. Ezért az 50 éves kondorosi nőt orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A Békéscsabai Rendőrkapitányságon bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt indult büntetőeljárás. 

Szarvason, a Szabadság úton augusztus 26-án 17 óra körül előállítottak a rendőrjárőrök egy szarvasi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a Szarvasi Járásbíróság, valamint a Szarvasi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A 28 éves férfi ellen a rendőrkapitányság rendőrei járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek.

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL