Lesodródott az útról ás szántóföldre borult egy autó Szabadkígyósnál

2022. január 29. 10:01 | behir.hu

Balesetnél helyszíneltek, bűncselekmény és szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében  január 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – számolt be róla a police.hu. Szabadkígyós külterületén 6 óra 15 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és egy szántóföldön felborult. A balesetben az autós könnyű sérülést szenvedett. Dombegyházon, a Kossuth utcában 7 óra 45 perc körül letért az útról, jelzőtáblának ütközött és árokba csúszott egy személyautó. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök január 28-án 21 óra 45 perc körül Békéscsabán, az Orosházi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A gyomaendrődi autóst a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a 20 éves férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Vésztőn, a Mikes utcából január 28-án 9-óra előtt néhány perccel előállítottak a rendőrjárőrök egy vésztői nőt. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozói járművezetés az eltiltás hatálya alatt gyanúja miatt kihallgatták a 34 éves nőt.

Két járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök azért, mert engedély nélkül vezettek. Az egyik autóst 11 óra 15 perc körül a 44-es számú főúton, Békéscsaba külterületén állították meg a rendőrjárőrök. Miután a 25 éves szarvasi férfiről kiderült, hogy nincsen vezetői engedélye, előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Ezután 21 óra 30 perc körül Dobozon, a Kossuth téren igazoltattak a rendőrök egy 31 éves vésztői férfit, aki szintén személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy neki sincsen jogosítványa. Őt is a Békéscsabai Rendőrkapitányságra vitték a körzeti megbízottak. Mindkét férfi szabálysértési őrizetben van és a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják őket.

További programok »

Kék hírek

Ismerőse banki adataival vásárolt magának telefont a szentesi férfi

Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 32 éves büntetett előéletű, különös visszaesőnek minősülő, jelenleg is más ügyből kifolyólag letartóztatásban lévő szentesi férfi ellen, aki bankszámlához tartozó belépési kódok jogosulatlan felhasználásával okozott kárt a bankszámla tulajdonosának.
2023. november 28. 10:08
FEL