Baleset Vésztőn, szabálysértési őrizet és ittas járművezetés Békéscsabán

2019. május 6. 09:42 | behir.hu

Békés megyében május 5-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Vésztő külterületén, 2019. május 5-én 9 óra 45 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, árokba csúszott, majd nekiütközött egy fának. A balesetben a jármű egyik utasa könnyebben megsérült. Az autót vezető férfinál felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett.

Békéscsabán, a Czuczor utca és a Károlyi Mihály utca kereszteződéséből, 2019. május 5-én 16 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Békéscsabai Rendőrkapitányság 2020. február 6-áig eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság a 19 éves békéscsabai férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 5-én 17 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Munkás utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A békéscsabai férfit a rendőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre, majd elvették vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL