Többször is baj volt az ittas vezetőkkel szombaton

2019. március 3. 09:49 | behir

Békéscsabán balesetnél és ittas járművezetés gyanúja miatt, Gyomaendrődön pedig szabálysértés miatt történt rendőri intézkedés.

Békés megyében március 2-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Bessenyei utca kereszteződésében 14 óra 45 perc körül egy kerékpáros nő, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nem adott elsőbbséget és összeütközött egy motorkerékpárt vezető férfival. A balesetben mindketten könnyebben megsérültek.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök  7 óra 30 perc körül, Békéscsabán, az Orosházi út és a Vásárhelyi Pál utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gyomaendrőd külterületéről 2 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a bíróság augusztus 17-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 29 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

További programok »

FEL